Fazekas “DRUMKILLER” András

Fazekas Drumkiller András

Fazekas Drumkiller András

Elérhetőség:
mobil: +3630-637-0488
email: i n f o @ d r u m k i l l e r d o b c e n t r u m . h u
Bővebb információ a Rólunk oldalon és Drumkiller honlapján.

Kroboth Dani

Elérhetőség:
mobil: +3630-637-0213
email: k r o b o t h . d a n i @ d r u m k i l l e r d o b c e n t r u m . h u

Krobot Dani Drumkiller dobcentrumMár régebb óta foglalkoztatott a gondolat, hogy dobolni tanuljak, de megfelelő lehetőségek hiányában ez csak 2010-ben valósulhatott meg.

Andrist 2011 januárjában kerestem fel, hogy dobolni tanítson, akkor már 2 hónapja egy kezdő zenekar dobosaként tevékenykedtem, de úgy éreztem ennél ez sokkal több és, hogy még jobban élvezhessem, szükség van egy tanárra. Gyorsan kikupált és megkaptam az alaptudást, amivel már bátran lekísérhettem a zenekart.

2012-ben kaptam meg a kérdést, hogy volna e kedvem az oktatást is megtanulni párhuzamosan a heti dobleckék mellett. Gondolkodás nélkül igennel feleltem. Innentől kezdve már nem csak azt tanultam meg, hogy miként doboljak, hanem megtanultam az egyes szintekhez vezető utat, módszert, és rendszert.

A Dobcentrum megnyitását követően lehetőség adódott a gyakorló órák bevezetésére, így első nagy feladatom a szombati gyakorló órák levezénylése lett. Tanítani még nem tanítottam, de a gyakorló diákok bátran fordulhattak és fordulhatnak hozzám, ha valami nem volt tiszta vagy világos a feladatban. A gyakorló órák célja is az, hogy mindenki jól érezze magát, és persze, hogy az óra elteltével vidáman és sikeresen lépjen ki a dobszerkó mögül.

2013. első napjaitól kezdődött doboktatói karrierem, ehhez Andris minden segítséget és tudást megadott és a mai napig folyamatosan tanít, valamint lehetőségem van a nála töltött órákon szerzett saját tapasztalataim átadásában is. Napi rendszerességgel járok a Dobcentrumba, és sikerült az ott létem alatt minden diákkal nagyon jó viszonyt kialakítanom. Gyorsan elfogadtak, mint Andris kis segédjét („Danika jó választás” B. László 48 éves tanítvány véleménye).

Remélem csatlakozol vidám kis csapatunkhoz. 🙂 “