Fazekas “DRUMKILLER” András

Fazekas Drumkiller András

Fazekas Drumkiller András

Elérhetőség:
mobil: +3630-637-0488
email: i n f o @ d r u m k i l l e r d o b c e n t r u m . h u
Bővebb információ a Rólunk oldalon és Drumkiller honlapján.

Kroboth Dani

Elérhetőség:
mobil: +3630-637-0213
email: k r o b o t h . d a n i @ d r u m k i l l e r d o b c e n t r u m . h u

Krobot Dani Drumkiller dobcentrumMár régebb óta foglalkoztatott a gondolat, hogy dobolni tanuljak, de megfelelő lehetőségek hiányában ez csak 2010-ben valósulhatott meg.

Andrist 2011 januárjában kerestem fel, hogy dobolni tanítson, akkor már 2 hónapja egy kezdő zenekar dobosaként tevékenykedtem, de úgy éreztem ennél ez sokkal több és, hogy még jobban élvezhessem, szükség van egy tanárra. Gyorsan kikupált és megkaptam az alaptudást, amivel már bátran lekísérhettem a zenekart.

2012-ben kaptam meg a kérdést, hogy volna e kedvem az oktatást is megtanulni párhuzamosan a heti dobleckék mellett. Gondolkodás nélkül igennel feleltem. Innentől kezdve már nem csak azt tanultam meg, hogy miként doboljak, hanem megtanultam az egyes szintekhez vezető utat, módszert, és rendszert.

A Dobcentrum megnyitását követően lehetőség adódott a gyakorló órák bevezetésére, így első nagy feladatom a szombati gyakorló órák levezénylése lett. Tanítani még nem tanítottam, de a gyakorló diákok bátran fordulhattak és fordulhatnak hozzám, ha valami nem volt tiszta vagy világos a feladatban. A gyakorló órák célja is az, hogy mindenki jól érezze magát, és persze, hogy az óra elteltével vidáman és sikeresen lépjen ki a dobszerkó mögül.

2013. első napjaitól kezdődött doboktatói karrierem, ehhez Andris minden segítséget és tudást megadott és a mai napig folyamatosan tanít, valamint lehetőségem van a nála töltött órákon szerzett saját tapasztalataim átadásában is. Napi rendszerességgel járok a Dobcentrumba, és sikerült az ott létem alatt minden diákkal nagyon jó viszonyt kialakítanom. Gyorsan elfogadtak, mint Andris kis segédjét („Danika jó választás” B. László 48 éves tanítvány véleménye).

Remélem csatlakozol vidám kis csapatunkhoz. ? “

Nagy Zsolt

Elérhetőség:
mobil: +3630-637-1051
email: n a g y . z s o l t @ d r u m k i l l e r d o b c e n t r u m . h u

Nagy Zsolt vagyok dobos, és a Drumkiller Dobcentrum oktatója. A „pályafutásom” a dobolással kapcsolatban egészen visszanyúlik gyerekoromig. Bátyámnak akkoriban volt egy zenekara és egyszer levitt magával a próbájukra. Ott láttam először életemben igazi akusztikus dobfelszerelést. Ekkor pont késett valamelyik zenekari tag. Ezt a kis időt gyorsan ki is használtam, hogy leüljek a dobokhoz. Elkezdtem egy alap ritmus ütni teljesen magamtól és a bátyám rágitározott valami dallamot. Már itt eldőlt számomra, hogy a dobolás életem része lesz. Zene és a ritmus végig kísért egész gyerekkoromtól. Sokszor arra lettem figyelmes, hogy bármilyen zene szólt mindig a dob hangját hallottam ki. Még nem volt lehetőségem arra, hogy a dobolással foglalkozzak komolyabban, de az inspiráció továbbra is megmaradt. Volt másfél év amikor próbálkoztam a gitározással is, de végül mégis egy dobtanárnál kötöttem ki. Több oktatónál is megfordultam és több amatőr zenekarban is játszottam és sokat fejlődtem, de mégis úgy éreztem, hogy megrekedtem és nem tudtam tovább lépni magasabb szintekre. A zenekari próbákon sokszor éreztették velem ezeket a hiányosságokat. Ez adott leginkább inspirációt arra, hogy keresek egy komolyabb dobiskolát. Interneten keresztül találtam rá a Drumkiller Dobcentrumra és ez egy meghatározó kezdet volt számomra, mint tovább fejlődésem és mint pályafutásom kezdete is. A Drumkiller Dobcentrum nem csak egy dobiskola, hanem egy család is és ebben a családban megtaláltam a helyemet.  Az emberekkel és a gyerekkel való kapcsolat teremtés és a doboláshoz való lelkesedésem és szeretettem adott inspirációt nekem és a Mesteremnek Fazekas Andrásnak és Kroboth Dánielnek ahhoz, hogy a tanítással is foglalkozhassak. Egy szónak is száz a vége, egy álmom vált valóra, hogy a szenvedélyemnek élhetek! Nagyszerű érzés!!!