Érdekel a dobolás? Szívesen járnál órára, de nem tudod, melyik tanárt vagy dobiskolát válaszd? Nézd meg ezt a videót, és döntsd el, szimpatikusak vagyunk-e neked.

Célunk, hogy megkedveltessük veled a dobolást, hogy elsajátítsd annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy dobtanulás közben fejlődjön koncentráló képességed, végtagi koordinációd, ill. jobb és bal agyféltekéd kommunikációja. S mindez úgy történjen, hogy a hétköznapi életedre is jótékony hatással legyen. Éppen ezért a dobtanulás az esetleges tanulási nehézségekben is nagy segítségedre lehet.

A fentiek azért lehetségesek, mert olyan egyedi tananyagot állítottunk össze, amely a fenti szempontokat is előtérbe helyezi.

Mivel minden ember más és más, mindenkinek mások a céljai a dobtanulással, ezért a tananyag is egyénre szabott. Egyrészről nem kell minden stílust megtanulnod, amely a tananyag része, csak azokat, amelyeket Te szeretnéd, viszont azokat az alapoktól kezdve, módszeresen, rendszerbe foglalva. Másrészről mivel mindenkinek mások a képességbeli gyengéi, ezért mindenkinek más képességfejlesztő gyakorlatokkal kell súlyozottabban foglalkozni.

Miért tanulj nálunk?

 1. Jól felépített tananyag : Szisztematikusan felépített, jól strukturált tananyagból tanítunk, amelyet folyamatosan fejlesztünk és tökéletesítünk.
 2. Személyre szabott oktatás: A te fejlődési ütemedben haladunk, és az alapok elsajátítása után elsősorban az általad kedvelt stílusokra koncentrálunk.
 3. Odafigyelés a fejlődésre: Tanáraink folyamatosan adnak visszajelzéseket, biztatnak és odafigyelnek rád, hogy a saját képességeidhez képest a lehető legjobb fejlődést tudd felmutatni.
 4. 8 elektroakusztikus dobfelszerelés: Jó állapotú, rendszeresen karbantartott elektroakusztikus dobfelszerelések állnak rendelkezésedre a tanuláshoz és a gyakorláshoz.
 5. Játszva tanulás: A gyerekek még rövidebb ideig tudnak egy feladatra koncentrálni, így az ő figyelmüket játékos tanulással igyekszünk lekötni.
 6. Gyors fejlődési lehetőség: Igényed, lelkesedésed és szorgalmad függvényében gyorsan eljuthatsz a tudás komolyabb szintjeire
 7. Gyakorlási lehetőség: Ha otthon nincs rá lehetőség, előre egyeztetett időpontokban nálunk is kigyakorolhatod a leckédet egyik óráról a másikra.
 8. Mindig jó hangulat: Humorral, jókedvvel feldúsított órák, új barátságok és egy igazán családias légkör vár dobiskolánkban.
 9. Közös programok: Nem csak az órákon találkozhatunk; összejöveteleket, közös koncert-látogatásokat szervezünk rendszeresen, hogy ezzel is erősödhessenek a kapcsolatok a dobiskolán belül.

Mi a garancia a sikeres dobtanulásra?

 • nemzetközi, személyre szabható tananyaggal, sok kotta- és zenei segédlettel várunk;
 • stabil alapokra fog épülni a tudásod;
 • garantált türelem és figyelem fogad minden alkalommal;
 • anatómiai ismereteink segítenek, hogy minden ízületi és izomsérüléstől megóvjunk, ami a dobolás közben érhet;
 • balkezeseknek bal kézre épített dobfelszerelést kínálunk;
 • a vezető oktató 20 éve gyarapodó különböző stílusú zenekari- és koncert-tapasztalatai adják az alapot ahhoz, hogy olyan tudást adjunk át, amelyet minden körülmény között eredményesen fogsz tudni alkalmazni.

Az oktatás elektroakusztikus dobfelszereléseken folyik.

Az eredményes dobtanulás alapfeltétele a rendszeres gyakorlás. Nem mindenkinek adatik meg, hogy otthonában dobfelszerelést tartson, ezért az iskolában lehetőség van dobfelszerelésen való gyakorlásra kedvező feltételek mellett. A dobgyakorlásról bővebben tájékozódhatsz a “Dobgyakorlás” menüpont alatt.

A dobiskola tananyagába tartoznak a következők:

 • Ujjgyakorlatok,
 • Bemelegítő gyakorlatok,
 • Verőtartás,
 • Teljes körű kéz- és lábtechnikák, duplalábgép-használat,
 • 4 végtag koordináció, végtag automatizmus, függetlenítés,
 • Kottaolvasás,
 • Különböző zenei stílusok (Rock, blues, latin, jazz, funk, stb.), kiemelten a görög és egyéb balkáni ritmusok, páratlan ritmusképletek.
 • Stb…

Gyere és dobolj velünk!

Jelentkezek próbaórára

Név*
Életkor*
Email cím*
Telefonszám*
Írj ide bármit magadról, amit fontosnak érzel: