Érdekel a dobolás? Szívesen járnál órára, de nem tudod, melyik tanár vagy dobiskola lenne a legjobb számodra? Nézd meg ezt a videót, és döntsd el, szimpatikusak vagyunk-e neked.

Célunk, hogy megkedveltessük veled a dobolást, hogy elsajátítsd annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy dobtanulás közben fejlődjön koncentráló képességed, végtagi koordinációd, ill. jobb és bal agyféltekéd kommunikációja. S mindez úgy történjen, hogy a hétköznapi életedre is jótékony hatással legyen. Éppen ezért a dobiskola az esetleges tanulási nehézségekben is nagy segítségedre lehet.

A fentiek azért lehetségesek, mert olyan egyedi tananyagot állítottunk össze, amely a fenti szempontokat is előtérbe helyezi.

Mivel minden ember más és más, mindenkinek mások a céljai a dobtanulással, ezért a tananyag is egyénre szabott. Egyrészről nem kell minden stílust megtanulnod, amely a tananyag része, csak azokat, amelyeket Te szeretnéd, viszont azokat az alapoktól kezdve, módszeresen, rendszerbe foglalva. Másrészről mivel mindenkinek mások a képességbeli gyengéi, ezért mindenkinek más képességfejlesztő gyakorlatokkal kell súlyozottabban foglalkozni a dobtanulás során.

 

Miért tanulj nálunk?

 

 1. Jól felépített tananyaggal várunk! 
  A dobiskola oktatói szisztematikusan felépített, jól strukturált tananyagból tanítanak. A tananyagot folyamatosan folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük, hogy minél hatékonyabb legyen az oktatás!
 2. Az oktatást speciálisan rád szabjuk majd!
  A személyre szabott oktatás hívei vagyunk, ezért a dobtanulás során a te fejlődési ütemedben haladunk majd, és az alapok elsajátítása után elsősorban az általad kedvelt stílusokra koncentrálunk.
 3. Maximálisan odafigyelünk a fejlődésedre!
  Arra törekszünk, hogy a saját képességeidhez mérten a lehető legjobb fejlődést tudd felmutatni. Hogy ezt lehetővé tegyük, tanáraink folyamatos visszajelzésekkel támogatnak, óráról-órára biztatnak és maximálisan odafigyelnek rád.
 4. 8 elektroakusztikus dobfelszerelést tudunk biztosítani!
  A dobsuliban jó állapotú, rendszeresen karbantartott elektroakusztikus dobfelszerelések állnak rendelkezésedre a tanuláshoz és a gyakorláshoz egyaránt.
 5. Nálunk játszva tanulhatsz!
  A gyermekek sajátosságait figyelembe véve a dobtanulás nálunk játékosan folyik, így érjük el, hogy az órák során minél jobban lekössük figyelmüket és minél inkább az aktuális feladatra tudjanak koncentrálni.
 6. Gyors fejlődési lehetőséget biztosítunk!
  Ha igényled, lelkes és szorgalmas vagy, segítségünkkel gyorsan magasabb szintre juthatsz a dobolásban.
 7. Gyakorlási lehetőséget biztosítunk neked!
  Nálunk semmi sem állhat a gyakorlás útjába! Nincs otthon lehetőséged gyakorolni? Egyeztessünk időpontot és lehetőséget biztosítunk neked a gyakorlásra, így óráról órára, akár nálunk is gyakorolhatod a leckéket.
 8. Mindig jó hangulattal várunk!
  Fontos nálunk, hogy a dobtanulás jó hangulatban teljen, hiszen így a koncentrálás is sokkal könnyebb. A dobiskolában mindig vidám hangulattal, humorral és jókedvvel várunk. A családias légkör és az új barátságok nálunk átszövik a mindennapokat.
 9. Közös programokba hívunk!
  Nem csak oktatunk, hanem közösséget is építünk! Rendszeresen szervezünk közös összejöveteleket, koncert-látogatásokat, ahová téged is szeretettel várunk! Nálunk egy közös érdeklődésű, családias hangulatú közösség tagja lehetsz.

 

Mi a garancia a sikeres dobtanulásra?

 • nemzetközi, személyre szabható tananyaggal, sok kotta- és zenei segédlettel várunk;
 • stabil alapokra fog épülni a tudásod;
 • garantált türelem és figyelem fogad minden alkalommal;
 • anatómiai ismereteink segítenek, hogy minden ízületi és izomsérüléstől megóvjunk, ami a dobolás közben érhet;
 • balkezeseknek bal kézre épített dobfelszerelést kínálunk;
 • a vezető oktató 20 éve gyarapodó különböző stílusú zenekari- és koncert-tapasztalatai adják az alapot ahhoz, hogy olyan tudást adjunk át, amelyet minden körülmény között eredményesen fogsz tudni alkalmazni.

Az oktatás elektroakusztikus 
dobfelszereléseken folyik.

Az eredményes dobtanulás alapfeltétele a rendszeres gyakorlás. Nem mindenkinek adatik meg, hogy otthonában dobfelszerelést tartson, ezért az iskolában lehetőség van dobfelszerelésen való gyakorlásra kedvező feltételek mellett. A dobgyakorlásról bővebben tájékozódhatsz a “Dobgyakorlás” menüpont alatt.

A dobiskola tananyagába tartoznak a következők:

 • Ujjgyakorlatok,
 • Bemelegítő gyakorlatok,
 • Verőtartás,
 • Teljes körű kéz- és lábtechnikák, duplalábgép-használat,
 • 4 végtag koordináció, végtag automatizmus, függetlenítés,
 • Kottaolvasás,
 • Különböző zenei stílusok (Rock, blues, latin, jazz, funk, stb.), kiemelten a görög és egyéb balkáni ritmusok, páratlan ritmusképletek.
 • Stb…

Gyere és dobolj velünk!

Jelentkezek próbaórára

Név*
Életkor*
Email cím*
Telefonszám*
Írj ide bármit magadról, amit fontosnak érzel:
[recaptcha]