by admin

’9+1 érv a dobtanulás mellett’ sorozat
5) Személyiség-fejlődés

Emese élménybeszámolója

“Nagyon vártam már a rendezvényt. A három hét kevésnek tűnt a kotta betanulásához és lelkiekben felkészülni arra, hogy majd akkor olyan emberek előtt kell majd játszanom, akik nem a dobcentrum tanulói.

Emese
————————————————————
Évekkel ezelőtt még előttük is féltem a dobokon játszani, amit idővel kinőttem, most már pedig lelkesen játszom előttük.
De ez most más volt, teljesen idegenek előtt kellett játszanom, de a három hét alatt rájöttem arra, hogy ott lesznek még kilencen rajtam kívül, így ha elrontok valamit, a segítségükkel még mindig visszatalálhatok a részekhez.
Az elején még féltem, izgultam, hogy milyen lesz a megvalósítás, de a három hét alatt már egyre jobban kezdtem várni a fellépést.
Valószínűleg a társaság és a hangulat miatt nem éreztem magam olyan feszültnek, amikor már a dobokat állítottuk fel. Mikor pedig már először adtuk elő a dobshow-t, egyáltalán nem éreztem lámpalázasnak magam. Még egy hét múlva is visszagondolva nagyon éreztem, és nem értem, miért izgultam annyira. A szünetek közbeni dobolás is élvezetes volt, tanítottunk egymásnak különböző ütemeket, képleteket. Az pedig csak még jobb volt, hogy a dobcentrumos ismerősök is ott voltak és bátorítottak. A hangulat mindig jó körülöttük!