by admin

Kedves Palánták!

Az idei, október 7-i Budapest Music Expón egy igazán inspiráló fellépőt, Anika Nillest tekinthetjük meg a Rádió Rock nagyszínpadon. Hölgy tanítványainknak különösképpen ajánljuk, hisz így élőben megbizonyosodhattok arról, hogy egy lány is képes a nemzetközi élvonalba kerülni, és teljesen egyenrangú teljesítményt nyújtani a férfi sztárdobosokhoz képest.

Látogassunk el közösen az Expóra, annak érdekében, hogy pl. az ilyen bemutatókról egyikünk se maradjon le, és ott a helyszínen a friss élményeket közösen át tudjuk beszélni, szakmai szemszögből megvitatni.

Az esemény 7-én szombaton 14:45-kor kezdődik. Mivel biztosan sok embert fog érdekelni a bemutató, így érdemes legalább háromnegyed órával előbb érkezni, hogy biztos legyen helyünk.

Találkozó tehát 14:00 órakor a bejáratnál.

A belépés ingyenes az Expora!

Jelentkezni, érdeklődést jelezni itt lehet: https://www.facebook.com/events/1644701232227961

Egy kicsit több info a bemutatóról, a Meinl Cymbals oldaláról:
Igazi sztárfellépővel készül a Meinl Cymbals az idei Budapest Music Expora! A világszerte ismert és elismert német dobos, Anika Nilles első alkalommal lép fel Magyarországon. Anika népszerűségét bizonyítja, hogy az idei Meinl Drum Festival kiemelt fellépője volt. Workshopjait világszerte nagy érdeklődés kíséri. Youtube csatornájának tizenkétmilliós nézettsége szintén önmagáért beszél.

Közép-Kelet Európa legnagyobb zene- és hangszerkiállításán, a Budapest Music Expón a Rádió Rock nagyszínpadon tart exkluzív bemutatót, 2017. október 7-én, 14:45 órakor.
A show után, Anika a Meinl standján dedikál, ahol kiállításra kerül az előadónő dob- és cintányérszettje, melyet ki is próbálhatnak majd a látogatók!

A rendezvény teljes időtartama alatt, a Meinl Cymbals felsőkategóriás cintányérjai mellett megtekinthető lesz a Meinl Artist Concept sorozat is, melynek egyik modelljét (18″ Deep Hats) Anika elképzelései alapján fejlesztették ki.

A Budapest Music Expo – az előző évekhez hasonlóan – ingyenesen látogatható. Nem utolsó sorban, a Meinl standjánál értékes nyeremények is gazdára várnak!

Helyszín: Budapest Music Expó, a MEINL standnál
(2017. október 6-8. | Hungexpo-G pavilon | Hangos Csarnok)

További információ:
www.meinlcymbals.com
www.budapestmusicexpo.com
www.anikanilles.com