by admin

Kedves Dobolni Vágyók!
A Drumkiller Dobcentrum vezetőjeként akár 100 érvet is fel tudnék sorolni, hogy miért kezdj el dobolni tanulni, de hitelesebben hangzik ez, ha nem én, hanem diákjaink beszélnek erről.

Dobshow-Margitsziget_k

2015. április 25-én a Margitszigeten lépett fel a dobsulink 10 tagú különítménye, a Budapest Önkormányzat által szervezett ”Tedd meg magadért” napon. Egy 10 dobfelszerelésre és 2 gitárra íródott saját szerzeményt játszottunk el egy dobshow keretében, aznap többször is, azérdeklődő nézőknek, amely mind a fellépők, mind a közönség számára különleges élményt nyújtott. A nap végén a legjobb diákunk, a Dobcentrum képviseletében, de saját zenekarának különítményével kapott lehetőséget fellépni a nagyszínpadon.
A megvalósítás nem volt egyszerű… alig 3 hét alatt kellett felkészülni, műsort és koreográfiát írni, gyakorolni, hangszerszállítást szervezni…
Erről az eseményről írnak 9 + 1 beszámolót a résztvevők. Jöjjön 9 + 1 érv, ami segíthet számodra eldönteni, hogy miért érdemes dobolni, a dobolással foglalkozni, miért érdemes dobolni tanulni!
Hamarosan jelentkezünk az első beszámolóval! Addig is, a dobverő legyen veletek!