• Szeretsz dobolni és szeretnél az oktatásnál többet is?

  • Szabadidődben, hétvégén szívesen megismerkednél a doboláshoz szorosan kapcsolódó egyéb témákkal is (pl. szerzői jogok, szolfézs, zeneipari menedzsment)?

  • Örülnél egy visszajelzésnek, hogy hol tartasz és mire érdemes helyezned a hangsúlyt?

  • Nem ijedsz meg egy kis szerepléstől sem?

###########

DRUMKILLER VIP PROGRAM

 

A nagy sikerre való tekintettel a 2017/18-as tanév II. félévében is meghirdetjük a VIP programot. Ez a félévente megújítható tagság egy olyan program, amellyel igyekeztünk több lehetőséget és több figyelmet adni azoknak, akik úgy érzik, szükségük van rá.

A tagsággal több olyan szolgáltatást kapsz, amelyek közelebb visznek ahhoz, hogy igazi dobos lehess.

Ezeknek a szolgáltatásoknak egy része, vagy ezekhez hasonlóak a többi diák részére is elérhetőek lesznek, de a VIP tagsággal kedvezőbb feltételekkel juthatsz ezekhez, illetve előrébb kerülsz a sorban.


A VIP tagsággal elérhető előnyök:
  • Lehetőség a Drumkiller Dobcentrum által szervezett oktató- és ismeretterjesztő előadásokon történő ingyenes részvételre. Félévente 2 ilyen interaktív előadást szervezünk hétvégi napokon, külső helyszínen, melyeket a Dobcentrum tanárai, illetve vendég előadók, oktatók tartják, és ennek a félévben a témái a következők:
    • Tudnivalók a szerzői jogvédelemről (májusi szo. délelőtt)
    • Szolfézstan – gyakorlati workshop (ápr. 28. szo. delelőtt)
  • Amennyiben az előadásokon valamilyen oknál fogva nem tudsz személyesen megjelenni, úgy egy internetes felületen, Webináriumként is követheted, ha ezen sem tudnál részt venni, akkor utólag a rendelkezésedre bocsátjuk az előadás profi felvételét, amelyet a későbbiekben bármikor megnézhetsz.
  • A félév végén, júniusban, vizsgalehetőséget biztosítunk az addig átvett anyagokból, melynek végén a sikeres vizsgázók oklevelet kapnak.
  • Ugyanekkor készülni fog 1 videófelvétel rólad, melynek elsődleges célja a saját fejlődésed nyomon követése, a dobolásod bemutathatósága a család és a barátok részére.
  • Májusban közös Drumkiller Dobcentrum koncert-délutánt tartunk egy hétvégi napon, amelyen minden VIP tag részére fellépési lehetőséget biztosítunk. A fellépő diákok számára ingyenes lesz a belépés a rendezvényre. A szülők, családtagok, barátok meghívhatók lesznek ide, megnézni a koncertet.

Miért jó, ha jelentkezel a VIP programba?

  • Kitüntetett figyelemben részesülsz a dobiskolában.
  • Az elit diákok közé tartozhatsz.
  • A rendezvények, oktatások mind a fejlődésedet segítik.
  • Az extra programok segítik, hogy magabiztosabban mozogj a dobolás területén.
  • A részvétellel nem lesznek számodra idegenek egy jövőbeni koncertezés körülményei.
  • A család és a barátok felé is megmutathatod, mivel töltöd a szabadidődet.

 Mit mondanak a VIP programról azok, akik már előző félévben VIP-ek voltak?

Amellett, hogy az előadásokon színesíthetem ismereteimet (melyeken ingyenesen vehetek részt), a gyakorlati órák alkalmával is tanulhatok olyan dalokat (és azokban felbukkanó technikákat), melyek nem feltétlen képezik a tananyag részét. Számomra még élvezetesebb a tanulás, ha általam választott dalokat is elsajátíthatok az órák keretein belül. /S. Kitti/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

A VIP program nagyon tetszik, az előadásokra sajnos ritkán tudok menni, a hétvégéken nehezebb megoldanom, de a videós megoldás nagyon jó, pláne hogy utólag újra meg lehet nézni, ha valamit ismételni akár az ember. /M. Tamás/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Köszönöm a MESTEREIMNEK, a Drumkiller Dobcentrum-nak a Családias hangulatot az órákon, a rendezvényeken, az önzetlen segítséget, az önfeledt, odaadó, hozzáértő, profi tanítást, a rugalmasságot, s még sok-sok más pozitív élményt és dolgot, amivel több lehettem, több lehetek! /B. Laca/

Mennyibe kerül a VIP tagság?

A VIP program félévente megújítható tagságokból áll, mégpedig azért, hogy évente kétszer legyen lehetőséged átgondolni, hogy megkaptad-e a tagságtól azt, amit vártál és szeretnél-e hosszabbítani.

Az e féléves tagsági díj 10.000 Ft.

A félév márciustól júniusig tart.

 

Miért siess a jelentkezéssel?

Véges kapacitásunk miatt nem tudjuk minden diákunk számára biztosítani a VIP tagsággal járó előnyöket.

A VIP programba így ebben a félévben is összesen csak 30 diákot tudunk fogadni.

A tagságra jelentkezni a lenti jelentkezési lap kitöltésével tudsz, majd azt a tagsági díj befizetésével (átutalással vagy készpénzben az órádon) tudod megerősíteni.

Az érdeklődés az előzetes hírszállingózásoknak köszönhetően már most nagyon nagy, szóval ne habozz, foglald le a helyed már most!

[Form id=”18″]