♣  Évforduló, születésnap, névnap, ünnepek vagy csak egy ok nélküli meglepetés? Frappáns, de hasznos és kedves ajándék ?

♣  Egyedi ajándékot adnál szeretteidnek ?

♣  Párod, gyermeked, családod zenekedvelő ?

♣  Mindig a kezével üti a ritmust, amikor zenét hall ?

♣  Mindig is meg szeretett volna tanulni dobolni, de nem volt hozzá mersze vagy felszerelése ?

⇒ Akkor a legideálisabb ajándék számára  az ajándékutalványunk !

A bérletre váltott utalvánnyal lehetősége nyílik az ajándékozottnak megismerkedni a dobtanulás alapjaival, a dobfelszerelésekkel, és elsajátíthatja a dobolás egy-egy trükkjét, csínját-bínját.

Célunk, hogy megkedveltessük az érdeklődőkkel a dobolást, és emellett kiemelten fontosnak tartjuk, hogy dobtanulás közben a diák koncentráló képessége, végtagi koordinációja, jobb és bal agyféltekéjének kommunikációja fejlődjön. 

Mivel minden ember más és más, mindenkinek mások a céljai a dobtanulással, ezért a tananyag is egyénre szabott. Egyrészről nem kell minden stílust megtanulni, ami a tananyag része, csak azokat amelyeket a tanuló szeretne, viszont azokat az alapoktól kezdve, módszeresen, rendszerbe foglalva vesszük. Másrészről mindenkinek mások a képességbeli hiányosságai, ezért mindenkinek más képességfejlesztő gyakorlatokat kell súlyozni.

Miért jó választás a Drumkiller Dobcentrum?

 1. Jól felépített tananyag: Szisztematikusan felépített, jól strukturált tananyagból tanítunk, amelyet folyamatosan fejlesztünk és tökéletesítünk.
 2. Személyre szabott oktatás: A te fejlődési ütemedben haladunk, és az alapok elsajátítása után elsősorban az általad kedvelt stílusokra koncentrálunk.
 3. Odafigyelés a fejlődésre: Tanáraink folyamatosan adnak visszajelzéseket, biztatnak és odafigyelnek rád, hogy a saját képességeidhez képest a lehető legjobb fejlődést tudd felmutatni.
 4. 8 elektroakusztikus dobfelszerelés: Jó állapotú, rendszeresen karbantartott elektroakusztikus dobfelszerelések állnak rendelkezésedre a tanuláshoz és a gyakorláshoz.
 5. Játszva tanulás: A gyerekek még rövidebb ideig tudnak egy feladatra koncentrálni, így az ő figyelmüket játékos tanulással igyekszünk lekötni.
 6. Gyors fejlődési lehetőség: Igényed, lelkesedésed és szorgalmad függvényében gyorsan eljuthatsz a tudás komolyabb szintjeire
 7. Gyakorlási lehetőség: Ha otthon nincs rá lehetőség, előre egyeztetett időpontokban nálunk is kigyakorolhatod a leckédet egyik óráról a másikra.
 8. Mindig jó hangulat: Humorral, jókedvvel feldúsított órák, új barátságok és egy igazán családias légkör vár dobiskolánkban.
 9. Közös programok: Nem csak az órákon találkozhatunk; összejöveteleket, közös koncert-látogatásokat szervezünk rendszeresen, hogy ezzel is erősödhessenek a kapcsolatok a dobiskolán belül.

Ajándékutalvány-típusok:

2 féle ajándékutalvány közül választhatsz, hogy biztosan a pénztárcádnak és az ajándékozott idejének megfelelő típust tudd beszerezni.

Az 5 alkalmas ajándékutalvány 5 alkalmas dobtanuló bérletre váltható be dobiskolánkban. Ideális ajándék kezdőnek és haladónak is, amennyiben csak heti 1 alkalommal tud részt venni az órákon.

10 alkalmas ajándékutalványt egy 10 alkalmas dobtanuló bérletre váltjuk be az első megjelenéskor. Ideális lehet olyannak, aki nagyon eltökélt, ezért gyorsan szeretne haladni, így heti kétszer is tud járni dobórára. Jó ajándék olyannak is, aki nálunk vagy máshol már tanult korábban dobolni, és szívesen újrakezdené egy új lendülettel.

Mindkét bérlethez lehet külön dobgyakorlási lehetőséget vásárolni, amennyiben a diáknak (még) nincs otthon dobfelszerelése. Ez az első időszakban azonban még nem aktuális, egy kezdő dobosnak eleinte még nincs szüksége egy komplett dobfelszerelésre a gyakorláshoz.

Mit kapsz még az utalvánnyal?
 • Ajándék próbaórát mindkét bérlethez (ismerkedés, igényfelmérés, terem- és dobfelszerelések bemutatása)
 • Az ajándékutalványokat a vásárlástól számított 2 hónapig lehet bérletre váltani;
 • A bérletek felhasználási ideje:
  •  az 5 alkalmas bérleteknél: az első felhasználástól számított 6 hét
  • a 10 alkalmas bérleteknél: az első felhasználástól számított 12 hét
 • Az Ajándékutalvány személyesen is átvehető, vagy postán, díszcsomagolásban küldjük ki.
 • 100%-OS VISSZAFIZETÉSI GARANCIA: 1 hónapig visszaválthatók az ajándékutalványok a LEGELSŐ megtartott óra VÉGÉIG.

Válassz az alábbi Ajándékutalvány-típusok közül, hogy biztosan a legmegfelelőbb ajándékot találd meg:

Választható ajándékutalványok:

1) 5 alkalmas, dobtanulásra feljogosító utalvány

 – bemutató óra

– 5 alkalom (1 alk.=45 perc) dobolás tanóra

– felhasználható: az első órától számított 6 héten belül

– ára: 21.000 Ft

2) 10 alkalmas, dobtanulásra feljogosító utalvány

– bemutató óra

– 10 alkalom (1 alk.=45 perc) dobolás tanóra

– felhasználható: az első órától számított 12 héten belül

– ára: 36.000 Ft

 

További kérdések esetén érdeklődj a Drumkiller Dobcentrum elérhetőségein, vagy töltsd ki az alábbi formanyomtatványt, és megkeresünk!

Név*
Email cím*
Telefonszám*
Ilyen ajándékutalványt szeretnék*
5 alkalmas tanuló10 alkalmas tanuló
Ajándékozott neve*
Átvétel módja*
Számlázási cím*
[recaptcha]